Nieuwsbrief oktober

Een nieuw festival voor De Nationale Opera // in progressIn 2016 lanceert De Nationale Opera het nieuwe Opera Forward Festival, dat de toekomst van de opera verkent samen met een nieuwe generatie cultuurliefhebbers. Aan Novel de eer om het festival te ontwikkelen middels de meerjarige merkstrategie, campagne, (rand)programmering en de aankleding en citydressing.


READ MORE


Vliegende start van ArtDeli // deliveredNovel heeft de succesvolle PR-campagne gevoerd rondom de opening van ArtDeli, een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van kunst in een monumentaal pand in het centrum van Amsterdam. Ruim 60 media hebben aandacht besteed aan de opening waaronder Het Parool, De Telegraaf, Het Financieele Dagblad, NRC Handelsblad, Frame Magazine, Metro, Elle Eten, L'Officiel en Residence.


READ MORE


Groei bierbrouwer Oedipus zet sterk door // in progressDe nieuwe brouwerij van Oedipus Brewing is officieel geopend op het voormalige Stork-terrein in Amsterdam-Noord. Een bijzondere plek waar bier brouwen, creativiteit en proeverij samenkomen. Na de merkstrategie voor Oedipus te hebben ontwikkeld, adviseert Novel nu bij de corporate strategy van de bierbrouwer.


READ MORE


En verder binnen Novel


Novel-partner Maarten Bul schreef op verzoek van Fonk Magazine de column De kracht van de cultural connectors


Novel-partner Maurice Seleky was samen met Cathelijne Broers (directeur De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam) gastcurator van de eerste expositie van ArtDeli – De Stille Kracht


Novel-partner Chris Julien organiseerde de tweede serie van Kunst op Mars in de Stadsschouwburg Amsterdam, een collaboratief onderzoek naar de cultuursector van de toekomst.


Aan de slag voor De Nieuwe KerkNovel is door De Nieuwe Kerk Amsterdam gevraagd om in nauwe samenwerking met het interne tentoonstellingsteam een concept te ontwikkelen voor een expositie in 2016. Meer nieuws over dit project volgt nog.