Politieke influencercampagne DeLaMar groot succes

Voor het DeLaMar Theater voerde Novel een vernieuwende influencercampagne rondom Palm Springs. Dit politieke familiedrama is de Nederlandse vertaling van het toneelstuk Other Desert Cities dat in 2010 in New York in première ging. De auteur Jon Robin Baitz won voor de toneeltekst The Drama League Award for Distinguished Play en was in 2012 finalist van de Pulitzer Prize.


Novel organiseerde een speciale politieke editie op vrijdag 2 december 2016 en een inhoudelijk voorprogramma onder leiding van Martijn de Greve (Politieke Junkies), met Ronald Plasterk (minister van Binnenlandse Zaken), Charles Groenhuijsen (Amerika-deskundige) en Max van Weezel (politiek journalist). Voor een breed publiek van politieke en journalistieke prominenten bespraken zij de kloof tussen werkelijkheid en door spinnen gecreëerde fictie.


Onze succesvolle campagne leidde tot de aanwezigheid van ruim 150 Eerste- en Tweede Kamerleden, gemeenteraadsleden en politiek journalisten, waaronder Jacqueline Cramer (voormalig minister VROM), Alexander Rinnooy Kan (Eerste Kamerlid D66), Ton Rombouts (burgemeester Den Bosch) en Dominique van der Heyde (parlementair verslaggever Nieuwsuur). Na het hoofdprogramma werd de voorstelling uitgebreid nabesproken door de genodigden. Publicaties naar aanleiding van de avond verschenen onder meer in Het Parool, de Provinciale Zeeuwse Courant en Adformatie.


Op zoek naar strategie en communicatie? Mail ons dan op contact@novelworks.nl.


Bezoek hier de website van het DeLaMar Theater.