Anniversary Drinks Prins Claus Fonds

Het Prins Claus Fonds viert dit jaar haar 20-jarig bestaan en organiseert daarom verschillende bijzondere evenementen. Novel ondersteunt het PCF bij het verspreiden van haar inspirerende boodschap. Onderdeel hiervan was de gezamenlijke organisatie van een bijeenkomst voor jonge professionals in de cultuursector en creatieve industrie op donderdag 27 oktober in de PCF Gallery in Amsterdam.

De drukbezochte bijeenkomst was een groot succes met o.m. een interview tussen Novel-partner Maurice Seleky en PCF-directeur Joumana El Zein Khoury en een optreden van storyteller Ogutu Muraya. PCF-bestuurslid Eppo van Nispen tot Sevenaer gaf een bijzonder inspirerende presentatie over de geschiedenis en de toekomst van het Prins Claus Fonds, waarin hij het wezenlijke belang van cultuur aan een aandachtig publiek uiteenzette.

Ondertussen blijven wij het Prins Claus Fonds met onze campagne actief ondersteunen in zijn belangrijke missie om culturele expressie en creatieve productie mogelijk te maken in gebieden waar dit wordt bedreigd. Wij kijken nu al uit naar het volgende evenement in de PCF Gallery: de opening van de expositie van de baanbrekende kunstenaar El Anatsui tijdens het Amsterdam Art Weekend op donderdag 24 november.

Lees ook over de 6 winnaars van de Prince Claus Awards.

42K
42B
42L
42E
42C
42H
42A

Millennial-Matters-4

Novel draagt bij aan Millennial Matters #4

Aanstaande vrijdag 30 juni vindt de vierde editie van de programmareeks Millennial Matters…

249231-Idfa-X-Raised-By-Krump-2016-Maceo-Frost-Ba6E33-Large-1496408982

IDFA kiest Novel voor millennialstrategie

Het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) gaat samenwerken met…

Novel-Partners

Novel wordt millennialbureau

Novel herpositioneert zich als millennialbureau. Deze creative consultancy maakte de afgelopen…

2C

Nieuwsbrief april

De Culturele Coalitie bij RTL Late Night Voor het campagneconcept, de online campagnestrategie…