Novel voert campagne voor OFF 2017

Off-And-You-Must-Suffer

Novel en De Nationale Opera hebben de campagne ontwikkeld voor Opera Forward Festival 2017. De tweede editie van dit festival van 18 t/m 31 maart presenteert zes hedendaagse opera’s en een uitgebreid randprogramma. De campagne verleidt millennials voor de wereld van moderne opera met influencermarketing, contentmarketing, outdoor advertising en PR.

9B


‘We zetten met de tweede editie van Opera Forward Festival stevig in op de actualiteit. De opera’s van het festival behandelen grote politieke en maatschappelijke vraagstukken zoals de crises rondom vluchtelingen en de EU. Deze ambitie zie je ook terug in de strategie en look & feel van de campagne die heel erg eigentijds is,’ aldus Sandra Eikelenboom, hoofd Marketing, Communicatie & Verkoop bij De Nationale Opera. 

Novel voert een collaboratieve campagne waarbij we de doelgroep van jongvolwassenen van 18 t/m 35 aanspreken via ambassadeurs, partners en influencers, hoogwaardige content op het online festivalmagazine en PR gericht op millennialmedia. Voor de campagne is samengewerkt met ontwerpbureau Lesley Moore, fotografen Petrovsky & Ramone, fotograaf Anna van Kalmthout en interieurontwerpers La Bolleur. De campagne voor de eerste editie van Opera Forward Festival werd genomineerd als beste Cross Media Case van 2016.

9A

Het festival ging deze zaterdag van start met een innovatieve versie van Alban Berg's klassieker Wozzeck, geregisseerd door Krzysztof Warlikowski. Dit aangrijpende werk onderzoekt de kwetsbaarheid van het individu binnen een oneerlijke samenleving, en snijdt daarmee op een indringende manier het overkoepelende thema van het festival aan: macht en onmacht.

Ga voor kaarten, programma en magazine naar operaforwardfestival.nl.

Interesse in wat Novel voor jouw campagne, PR, of identiteit kan betekenen? Neem dan contact op met Maurice.

Beeld: Petrovsky & Ramon voor And You Must Suffer; OFF logo door Lesley Moore; beeld opening OFF 2017 Desiré van den Berg


Schermafbeelding-2017-10-02-Om-17.39.31

Nieuwsbrief September

Hoe een Amsterdamse ondernemer zich inzet voor een duurzamere modewereld Novel publiceert…

Millenial-Matters

Eenzaamheid thema van Millennial Matters #5

Nieuwsgierig naar de eerdere edities van Millennial Matters? Lees Novels lessen van De macht van…

Ick

Novel viert: campagnes met SQBA, ICKFEST & De Nieuwe Kerk

Screen-Shot-2017-09-14-At-14.34.20

Novel ontwikkelt videoserie voor De Nieuwe Kerk