Opening expositie El Anatsui

38A

Afgelopen donderdag waren wij aanwezig bij de opening van de El Anatsui-expositie in de Prins Claus Fonds Gallery. Ter gelegenheid van zijn 20-jarig bestaan toont het PCF de befaamde ‘tapijten’ van deze baanbrekende kunstenaar. Met dit bijzondere werk, dat voor een groot gedeelte uit veelvormige en veelkleurige flesdoppen bestaat, refereert de kunstenaar aan de wereldwijde economische ongelijkheid. De internationaal gelauwerde kunstenaar ontving in 2015 de Gouden Leeuw tijdens de Biënnale van Venetië en was in 2009  laureaat van de Prins Claus Prijzen. 

De tentoonstelling is gecureerd door Bisi Silva, onafhankelijk curator en founding director van het Centre of Contemporary Art in Lagos. Het werk is t/m 28 april 2017 te bewonderen. Ga naar de website van het Prins Claus Fonds voor meer informatie over de andere activiteiten rondom het feestelijk jubileum.

Ondertussen blijven wij het PCF ondersteunen met het verspreiden van zijn inspirerende boodschap. Lees hier verder op welke manier Novel hierbij betrokken is.

Lees ook over de 6 winnaars van de Prince Claus Awards.

Foto's: Els van Swol.

38B
38G
38D
38E
38F

Schermafbeelding-2017-10-02-Om-17.39.31

Nieuwsbrief September

Hoe een Amsterdamse ondernemer zich inzet voor een duurzamere modewereld Novel publiceert…

Millenial-Matters

Eenzaamheid thema van Millennial Matters #5

Nieuwsgierig naar de eerdere edities van Millennial Matters? Lees Novels lessen van De macht van…

Ick

Novel viert: campagnes met SQBA, ICKFEST & De Nieuwe Kerk

Screen-Shot-2017-09-14-At-14.34.20

Novel ontwikkelt videoserie voor De Nieuwe Kerk