WorldTalks &Co: ‘De Trump Editie’

40A

Naar aanleiding van de historische Amerikaanse presidentsverkiezingen van 8 november 2016, organiseerden Amsterdam &Co i.s.m de Stadsschouwburg Amsterdam een speciale editie van WorldTalks &Co over de impact van Donald Trump als nieuwe president.

In een volle Salon van de Stadsschouwburg Amsterdam gingen Amerika-deskundigen Mark de Vries (Universiteit Leiden), George Blaustein (Universiteit van Amsterdam) en Ruth Oldenziel (John Adams Institute) onder moderatie van Novel-partner Maurice Seleky in gesprek over de mondiale effecten van deze politieke omslag. NRC Handelsblad-columnist Arjen van Veelen droeg een column voor, terwijl via Skype journalist Thijs Kleinpaste ( De Groene Amsterdammer) vanuit Washington en filosoof Robin van den Akker (Erasmus Universiteit Rotterdam) vanuit Parijs hun inzichten over de overwinning van Trump deelden.

Naast de moderatie verzorgde Novel de communicatie rondom het evenement. Blijf via de websites van Amsterdam &Co, Stadsschouwburg Amsterdam en Novel op de hoogte van de nieuwste edities.

40D
40E
40G
40I
40B

Millennial-Matters-4

Novel draagt bij aan Millennial Matters #4

Aanstaande vrijdag 30 juni vindt de vierde editie van de programmareeks Millennial Matters…

249231-Idfa-X-Raised-By-Krump-2016-Maceo-Frost-Ba6E33-Large-1496408982

IDFA kiest Novel voor millennialstrategie

Het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) gaat samenwerken met…

Novel-Partners

Novel wordt millennialbureau

Novel herpositioneert zich als millennialbureau. Deze creative consultancy maakte de afgelopen…

2C

Nieuwsbrief april

De Culturele Coalitie bij RTL Late Night Voor het campagneconcept, de online campagnestrategie…