WorldTalks &Co: ‘Modern Family’

32H

Op vrijdag 9 december organiseerden Amsterdam &Co i.s.m de Stadsschouwburg Amsterdam een editie van WorldTalks &Co over ‘Modern Family’. Meer dan de helft van de huishoudens in Amsterdam bestaat uit één persoon. Maar in een stad vol individuen is nog steeds behoefte aan familie. Dus zoeken mensen elkaar meer en meer online op, maar ook offline in cafés, in woongroepen en op andere plekken in de stad.

Samen met onze gasten en het publiek gingen we in gesprek over de vraag wat individualisering betekent voor Amsterdam, en voor onze samenleving. Onder moderatie van Novel-partner Maurice Seleky gingen Barbara Gemin (oprichter Ziekenboeg Amsterdam), journalist Maartje Duin (de Volkskrant) en futuroloog Christiaan Fruneaux (Monnik) hierover het gesprek met elkaar aan. Boris van der Ham, oud-D66-Tweede Kamerlid en voorzitter van het Humanistisch Verbond, droeg een column voor over nieuwe vormen van gezinssamenstellingen. Via Skype spraken Frida Kruijt vanuit Mexico Stad en Eric Klinenberg (Director of Public Knowledge van New York University en auteur van het standaardwerk Going Solo) vanuit Stanford over hoe singles de stad kunnen verrijken.

Naast de moderatie verzorgde Novel de communicatie rondom het evenement. Blijf via de websites van Amsterdam &Co, Stadsschouwburg Amsterdam en Novel op de hoogte van de nieuwste edities.

32M
32L
32N
32I
32K
32B
32F

Millennial-Matters-4

Novel draagt bij aan Millennial Matters #4

Aanstaande vrijdag 30 juni vindt de vierde editie van de programmareeks Millennial Matters…

249231-Idfa-X-Raised-By-Krump-2016-Maceo-Frost-Ba6E33-Large-1496408982

IDFA kiest Novel voor millennialstrategie

Het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) gaat samenwerken met…

Novel-Partners

Novel wordt millennialbureau

Novel herpositioneert zich als millennialbureau. Deze creative consultancy maakte de afgelopen…

2C

Nieuwsbrief april

De Culturele Coalitie bij RTL Late Night Voor het campagneconcept, de online campagnestrategie…